Послання Богородиці, Цариці миру, 2 жовтня 2016 року

"Дорогі діти! Дух Святий посланий Небесним Отцем учинив мене матір’ю, Ісусовою  матір’ю, а тим самим і вашою матір’ю. Тому приходжу, аби вас вислухати, аби відкрити вам свої материнські руки, аби дати вам своє серце й аби закликати вас залишитися зі мною, бо з вершини хреста мій Син довірив вас мені. На жаль, багато моїх дітей не пізнало любові мого Сина, багато хто його не бажає пізнати. О, діти мої, наскільки погано чинять ті, які мали б бачити і пояснювати, щоб інші увірували. Тому ви, діти мої, апостоли мої, у тиші серця свого слухайте голос мого Сина, щоб ваше серце було Його притулком, щоб не було похмурим та сумним, але освітлене світлом мого Сина. Вірою шукайте надію, бо віра є життям душі. Знову вас закликаю – моліться. Моліться, аби ви віру жили в смиренні, духовному мирі й освітлені  світлом.  Діти мої, не намагайтеся відразу все зрозуміти, бо і я не всього розуміла, але любила й вірила в Божествені слова, котрі мій Син говорив, Він, Який був першим світлом і початком відкуплення. Апостоли моєї любові, ви, що молитеся, жертвуєтеся, любите, не судите, ви йдіть і поширюйте істину, слова мого Сина, Євангеліє, бо ви є живим євангелієм, ви промені світла мого Сина. Мій Син і я будемо з вами, будемо вас підбадьорювати і випробовувати. Діти мої, завжди просіть благословення від тих, і лише тих, чиї руки благословив мій Син, – від ваших пастирів. Дякую вам!”

Послання Богородиці, Цариці миру, через візіонерку Марію Павлович-Лунетті, 25.09.2016

«Дорогі діти! Сьогодні закликаю вас до молитви. Нехай молитва буде для вас життям. Тільки так ваше серце наповниться миром та радістю. Бог буде близько біля вас, і ви відчуєте Його у своєму серці як приятеля. Ви розмовлятимете з Ним як із Тим, Кого знаєте, і, дітоньки, матимете потребу свідчити, бо Ісус буде у вашому серці, а ви з’єднані в Ньому. Я з вами й люблю всіх вас своєю материнською любов’ю. Дякую вам, що відповіли на мій заклик».



Джеймс Кевізел: «Я впевнений, що фільм «Страсті Христові ніколи б не втілився в реальність, якщо б не Меджуґор’є»

Новини, Свідчення

Джеймс Кевізел: «Я впевнений, що фільм «Страсті Христові ніколи б не втілився в реальність, якщо б не Меджуґор’є» Джеймс Кевізел , голлівудський актор, цього літа деякий час провів у Меджуґор’є та дав інтерв’ю на радіо «МІР Меджуґор’є». 


Статистика за вересень, 2016 р. Б.

Новини

Статистика за вересень, 2016 р. Б.   Число прийнятих Святих Причасть: 204 900 Кількість священослужителів, які прийняли участь в співслужінні Святих Мес (у концелебрації) : 4650  (155 в день)


Допоможи мені, Господи, бути милосердним ...

Ювілей милосердя, Новини

Допоможи мені, Господи, бути милосердним ... Скільки разів мої груди зітхнуть, скільки разів моє серце стукне, скільки разів моя кров запульсує у моєму організмі, стільки тисяч разів прагну поклонитися Твоєму милосердю, о Пресвята Трійце.


Джеймс Кевізел: «Я впевнений, що фільм «Страсті Христові ніколи б не втілився в реальність, якщо б не Меджуґор’є»

Новини, Свідчення

Джеймс Кевізел: «Я впевнений, що фільм «Страсті Христові ніколи б не втілився в реальність, якщо б не Меджуґор’є» Джеймс Кевізел , голлівудський актор, цього літа деякий час провів у Меджуґор’є та дав інтерв’ю на радіо «МІР Меджуґор’є». 


Меджуґор’є змінило моє життя

Свідчення » Свідчення

Меджуґор’є змінило моє життя Привіт усім! Я Ханна, 23-річна дівчина з Бельгії, найстарша серед трьох сестер. Моя історія не схожа на захоплюючу розповідь про навернення, яку можна часто почути. Це історія про більш «приховану» зміну. Я виховувалася в католицькій сім’ї.


Тепер я бачу в цьому велику любов...

Свідчення » Свідчення

Тепер я бачу в цьому велику любов... Я чула немало свідоцтв цього року, але моє, напевне, дещо відрізняється від решти. Справа в тому, що Ісус у моєму житті був завжди. Ба більше, у дитинстві ми дуже дружили. Настільки, що якось на Різдво я змалювала Його з дитячої Біблії, вирізала, накрила на стіл й посадила Його поруч зі своїми іграшками, щоб Ісус був у них гостем на Різдво!


У кожного свій шлях

Свідчення » Свідчення

У кожного свій шлях Мій шлях до Бога почався 2005 року, хоча тоді мені здавалося, що це кінець. Я втратила цікавість до життя, в одну мить я згубила надію на щастя, адже не стало найдорожчої для мене людини, людини, без котрої я не вміла жити, – мами.


«Ваше життя – це дар»

Свідчення » Свідчення

«Ваше життя – це дар» В червні в Меджуґор’є пройшло 5 міжнародне паломництво для людей з особливими потребами (9-12 червня). «Ласкаво просимо до Матері, яка говорить вам: «Дорогі діти!», так привітав учасників настоятель меджуґорської парафії в перший вечір. В семінарі взяло участь близько 1750 паломників з Боснії та Герцоговини, Хорватії, Словенії, Польщі, Італії, Росії, Білорусії, Латвії, Литви та України.


Нехай молитва буде для вас життям

Роздуми над посланнями » М. М.

Нехай молитва буде для вас життям Здається, що за минулі роки явлінь Богородиці ми вже стільки разів чули від Неї ці або подібні до них слова. Ніби безнастанно повторюються одні й ті ж материнські заклики. Проте це відбувається не без важливої на те причини: так само, як нашому тілесному організмові потрібні дихання й повітря, так і для нашого духовного організму, як дихання, необхідна молитва.


Молитва - життя

Роздуми над посланнями » Тереза Гажійова

Молитва - життя Такі ясні й такі сильні слова. Молитися або не молитися - це питання життя і смерті. Без молитви немає ні миру, ні радості, ні майбутнього. Без молитви життя порожнє. Молитва - це життя душі. «Молитва - це розмова з приятелем, із яким часто й радо зустрічаємося, тому що ми впевнені в тому, що Він нас любить», - сказала св. Тереза Авільська.


До посту покликані всі

Роздуми над посланнями » О.Славко Барбаріч OFM

До посту покликані всі Не слід забувати, що постити повинні і здорові, і хворі, і молоді, і літні, і заможні, і потребуючі, і святі, і грішні – хоча плоди для кожного, звичайно, різні. Так, здорові за допомогою посту й молитви зможуть краще зрозуміти тих, хто хворий. Хворим буде легше нести свій хрест, а також, судячи з досвіду багатьох, легше й видужати.

Навігація